Welkom bij
Little Kiddies World!

Snuffel rond en vind leuke artikelen en producten
over en voor kids van 4 tot 12 jaar
Kleding
voor alle kids
SHOP
Speelgoed
veilig en leuk
SHOP
Thema
buiten spelen
meer...
LKW
Over Nicole
meer...

Wat wij belangrijk vinden!


Little Kiddies World omarmt de jeugdige vreugde met een online paradijs van kleding en speelgoed, perfect afgestemd op kinderen van 4 tot 12 jaar. Elk product wordt met zorg uitgekozen, waarbij veiligheid voorop staat. De kleding is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook vriendelijk voor de planeet; waar mogelijk gebruiken we natuurlijke materialen en vermijden we belasting van het milieu. In onze missie is kinderarbeid een absolute ‘no go’. De webshop is meer dan een winkel; het is een ethisch verantwoorde ruimte waar ouders met vertrouwen kunnen winkelen, wetende dat hun keuzes bijdragen aan een betere wereld voor de kleintjes.

lees meer over onze missie.

Een nieuwe zomerjurk

De zon streelt zachtjes de witte zomerjurk, haar stof licht als een zuchtje wind. Onder de stralende hemel straalt een glimlach van puur geluk. Blijdschap danst in de lucht, voeten bewegen licht op het ritme van de zomerbries. De jurk wervelt als een witte wolk, een symfonie van vreugde en zonnige dagen.

COLOURFUL KIDS
BY JOOST RAINBOW BORG LINED

REGULAR FIT / BOYS & GIRLS

Vrolijke kleuren passen bij elk kind. Heerlijk gevoerd.

€ 67,95 

(excl. verzendkosten)

Houten speelgoed uit de provincie Groningen

Ontworpen door Martine en gemaakt door haar man Simon. Hoog in Groningen in een werkplaats in Bedum hebben zij hun bedrijf Wood4Kids. Zij gebruiken uitsluitend natuurlijke materialen. Bekijk alle producten in de shop.

Little Kiddies World

Contact

Nicole

Zuid-Sharwoude
Nederland
0228 – 123 456

email: info@littlekiddiesworld.nl